Afgelopen zondag heerlijk gewandeld in de lentezon. We kozen voor het gebied van het riviertje de Linde, bij Wolvega. Voor wandelaars: route De Lendevallei van OnTrack. De verwondering spreekt uit de foto’s: een enorme ruimte, mooie kleuren, warme zon, lekker bewegen, bijzondere plekjes, groetende mensen (lente, nietwaar), natte natuur, roestige windmolen, lunch op een geparkeerde aanhangwagen, witte berken tegen blauwe lucht, strakke paadjes, het torentje van Peperga (geboorteplaats van Pieter Stuyvesant) in de verte, kortom: veel om te genieten.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ook leuk: experimenteren met Hugin, een fantastisch en gratis programma waar iedereen panorama’s mee kan maken. Die staan hieronder apart:

Het zicht rondom, half natuur, half agrarisch (ook natuur, natuurlijk)

Het torentje van Peperga in de ruimte (eerst klikken, dan zoeken)

Zijtak van de Linde

Hieronder een fotografisch selectie van de verwondering. De humor ligt niet alleen op straat, maar staat ook in het water.