Berekende abstracten

Het is vakantietijd, dus ook veel anderen dingen te doen. Daarom een keer kort door de bocht een aantal recente producten, abstracten, van de fractalhobbyverwondering. Fractals zijn bijzondere dingen, zoals eerder uitgelegd en later nog aangevuld. Onderstaand een paar heel verschillende producten, maar allemaal berekend. Klik telkens op de foto voor een beeldvullend exemplaar. Allemaal gemaakt met UltraFractal. Feedback van harte welkom!

Berekende abstracten 3
Berekende abstracten 9
Berekende abstracten 12
Berekende abstracten 4
Berekende abstracten 1
Berekende abstracten 8
Berekende abstracten 2
Berekende abstracten 6
Berekende abstracten 14
Berekende abstracten 13
Berekende abstracten 11
Berekende abstracten 10
Berekende abstracten 5
Berekende abstracten 15

Grappig hè, zo verschillend als de afbeeldingen/stijlen zijn?