Voorbeeld pagina

Dit is een voorbeeldpagina. Het verschilt van een bericht omdat het een vaste plek heeft en in de sitenavigatie getoond wordt (in de meeste thema’s). De meeste gebruikers beginnen met een Over mij pagina om zich voor te stellen aan potentiële bezoekers. Bijvoorbeeld:

Hallo. Overdag ben ik postbode, maar ’s avonds timmer ik aan de weg als acteur. Dit is mijn blog. Ik woon in Hilversum, samen met Vlekkie, m’n trouwe viervoeter. Ik hou van cocktails en, af en toe, een zomerse bui op m’n hoofd.

…of zoiets:

XYZ Dingetjes BV levert al sinds 1971 talloze dingetjes van hoge kwaliteit aan een groot publiek. XYZ is gevestigd in Bolsward, heeft ca. 2.000 medewerkers en doet allerlei geweldige dingen voor de Friese gemeenschap.

Als nieuwe WordPress gebruiker kun je naar het dashboard gaan om deze voorbeeldpagina te verwijderen en nieuwe pagina’s aan te maken voor je site. Veel plezier.

Beelden van de Valley of Death

Beelden van de Valley of Death

Onderzoek en ontwikkeling is van groot belang voor economie, duurzaamheid en het antwoord geven op grote maatschappelijke thema’s. Dit artikel focust op een speciaal verschijnsel in de avontuurlijke reis van onderzoek naar toepassing: de Valley of Death. Onderzoek en...

After midnight

After midnight

Leven after midnight (courtesy Eddie Obeng) betekent dat veranderingen alleen maar sneller gaan en dat mensen dat niet kunnen bijhouden. Onze snelheid van leren kan geen gelijke pas meer houden met de veranderingen. Een ietwat deprimerend vooruitzicht, die...

Havelterberg rondom het nulpunt

Havelterberg rondom het nulpunt

Wandelen op het militair oefenterrein bij Havelterberg. Temperaturen onder (in de schaduw) én boven (in de zon) het nulpunt. Zon en schaduw, water en ijs, bruin en wit. Contrasten te over. Een paar weken geleden was ik hier ook: mijn eerste keer serieus met mijn...

Boerenkool of colour

Boerenkool of colour

Paarse boerenkool. Dat is een fascinerend gezicht, vooral als je het vlak naast gewone boerenkool laat zien. Dit filmpje heb ik gemaakt op een biologische tuinderij, bijzonderland, in Nijeveen (Drenthe). Omdat paars zo ongeveer de tegenovergestelde kleur van groen is, maakt dat het contrast wel heel bijzonder. En erg mooi om te zien!

Weerribben winterwandeling

Weerribben winterwandeling

Gisteren de koude ochtend ‘getrotseerd’ om winterfoto’s te maken in de Weerribben. Toen ik aankwam scheen de lage zon, wat warm licht beloofde, maar 10 minuten later trok lage bewolking over, die de hele wandeling (zelfs de hele dag, een ijsdag) gebleven is. Dus verwachtingen bijgesteld: foto’s van mist en rijp, in sombere en wat diffuse context.

Archieven

Categorieën

Blijf u verwonderen!

Vermeld uw e-mailadres en krijg automatisch een mail als een nieuwe verwondering verschijnt.

U hebt zich succesvol aangemeld!

Share This